Насловна Производи


.

Канални грејачи

 

КАНАЛНИТЕ ГРЕЈАЧИ се вградуваат во воздушните системи и се  користат за загревање и догревање на просториите. Тие се со моќност од 3 kW до 50 kW и се изработуваат со различни димензии во зависност од побарувањето на купувачот. 

 

 

 

 

 

 

.

 
Copyright © 2019 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.