Насловна Производи
ТАЈМЕР - ТЕРМОСТАТ
 
 
 

ТАЈМЕР-ТЕРМОСТАТОТ врши вклучување и исклучување на топловодниот електричен систем за греење автоматски во зависност од програмата која е подесена на него. Вклучувањето и исклучувањето се врши во точно одреден подесен час во денот како и во зависност од подесената температурата, се со цел да се изврши заштеда на електрична енергија. 

 

termtajmer

 
Copyright © 2019 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.