Насловна Електрични инсталации и Проектирање


.

elektricni instalacii

 

Електрични инсталации и Проектирање
 
 

 

"АЛЕС" врши проектирање и изведување на електрични инсталации, како и консултантски услуги при проектирањето и изведбата на инсталациите. Со нашиот тим од искусни инжинери изработуваме проектна документација (проекти) и друга документација која е во согласност со нормативите, стандардите и прописите за проектирање. Освен проектирањето на електрични инсталации, ги изработуваме и останатите фази во процесот на проектирање:

  • архитектура
  • водовод и канализација и
  • статика

Со своето долгогодишно искуство ја нудиме оваа услуга професионално спрема највисоките стандарди, а тоа можеме да го докажеме и со голем број на успешни проекти, реализирани цели и постојано напредување и усовршување.

.

 
Copyright © 2020 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.