Насловна Производи


.

ТИП СО МОЌНОСТ ОД 36 KW ДО 250 KW

Топловодни електрични системи за греење

 

Овој тип на топловодни електрични системи за греење се изработуваат по нарачка и се со моќност од 36 kW  до 250 kW. Тие имаат тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат, кој ги вклучува и исклучува степенасто греjачите во зависност од постигнатата температура. Со тоа се постигнува намалување на потрошувачката не електрична енергија и оптеретување на електричните инсталации.

 

 

 

 

.

 
Copyright © 2019 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.