Насловна Производи
МОНОБЛОК СО ДОЛЕН ИЗЛЕЗ
 
Топловодни електрични системи за греење
 
 

МОНОБЛОК серијата топловодни електрични системи за греење претставуваат миникотларница во која се вградени елементи од реномирани светски производители како што се CALEFFI, ELBI, GIACOMINI, CEWAL, кои обезбедуваат долготројна и сигурна  работа. Контакторите можат да бидат од тип VALCO,RADE KONCAR или пак solid state релеи во зависност од побарувањето на купувачот. 

Тие претставуваат идеално решение за помали станбени и деловни објекти. МОНОБЛОК серијата имаат тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат кои ги вклучува и исклучува степенасто греjачите во зависност од постигната температура. Со тоа се постигнува намалување на потрошувачката на електричната енергија и оптеретување на електричните инсталации.

 

 

ДОЛЕН ИЗЛЕЗ

 

 

tehnicki karakteristiki

 

 

 

 
Copyright © 2019 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.