Насловна 3. "АЛЕС" започна со производство на разводни ормари


.

RAZVODNI orMARI

 
РАЗВОДНИ ОРМАРИ 
 
 
"AЛЕС" врши проектирање и изработка на различни типови на разводни ормари за станбени, деловни, индустриски и јавни објекти. Разводните ормари се ипорачуваат ожичени и испитани со сите потребни енергетски елементи и елементи за управување. Како составен дел на пуштањето во работа на разводните ормари  е и извршување на обука на корисниците за основен сервис и интервенции.
Во 2011 година "AЛЕС" имплементираше и сопствено производство на разводни ормари како одговор на барањата на Македонскиот и странскиот пазар. Разводните ормари можат да бидат изработени во различни димензии, односно да бидат изработени по нарачка на корисниците.      

 

 

.

 
Copyright © 2020 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.