Насловна 5. "AЛЕС" склучи договор за опремување на две станбени згради со топловодни електрични системи за греење

.

Stanbeni Zgradi

 

"АЛЕС" склучи договор за опремување на станбена зграда "TRIM&LUM" на улица "Теодосиј Гологанов" и станбена зграда на улица "Војвода Васил Чакаларов" со топловодни електрични системи за греење со моќност во зависност од квадратурата на становите. 

.

 
Copyright © 2020 Ales. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.